Nieuws, 2022
Heidefeesten 2022

Beste Bret-Gelierenaars, Geliereners en Bretters,
Beste Genkenaren,

Het is augustus en jullie weten allemaal wat dat betekent: de Genker Heidefeesten komen er weer aan! Elk laatste weekend van augustus zorgen onze traditionele wijkfeesten voor ongelooflijk veel plezier en ambiance in de wijk.
We zijn toe aan de 61e editie en ook dit jaar hebben wij met ons enthousiast team voor jullie een spetterend weekend voorzien.

Met veel trots stellen we jullie in dit boekje het programma voor. Er is voor ieder wat wils. Dus hou 26, 27 en 28 augustus zeker vrij in je agenda want wij verwachten je!


Vrijdag 26 augustus verwelkomen we enkele bekende koppen in onze Heidebit- tent.
Na hun schitterende passage op Genk on Stage zal Monroe bij ons het weekend op gang trappen. Voor veel bandleden is het een thuismatch dus ze zullen ongetwijfeld voor een fantastische sfeer zorgen.
Hierna zullen The Juliets het feestje gewoon verder zetten. Deze Belgische power rock band staat bekend als een onuitputbare explosie die het publiek weet te entertainen met de beste singalongs van gisteren en vandaag.
De avond sluiten we af met DJ Marc.


Zaterdag 27 augustus, geen volleybaltoernooi op zaterdag dit jaar. We organiseren zaterdagnamiddag Heidefeesten Got Talent. Een open podium waar iedereen zijn of haar talenten kan tonen aan het grote publiek. Een ideale opwarmer voor een nieuwe topavond.
Go Ninja Go trapt de avond op gang met een ‘musical trip down memory lane’. Een ideale opwarmer voor de stembanden om erna luidkeels mee te zingen met De Romeo’s. Over dit trio moeten we niet veel zeggen.
Dat het een feestje wordt, staat vast. Zaterdag zal onze eigenste Xavier jullie nog tot in de late uurtjes entertainen.


Zondag 28 augustus staat zoals steeds in het teken van familie.
Er zijn heel wat verschillende activiteiten voor jong en oud. Om 15u is er de boekentas- senwijding, in samenwerking met het kinderkoor Lirica. Het kinderkoor zal enkele prachtige liederen zingen tijdens de viering en ook Vlaggendansgroep Symbolica zal een kort optreden verzorgen.
Nadien geniet je o.a. van het optreden van de Red Carpet Band en Tour De Belgique.
’s Avonds brengen Polly et Les Quatre Snaar en The Fools ons nog een laatste keer naar hogere muzikale sferen om het weekend op een fantastische manier af te sluiten.


Deze wijkfeesten zouden ook dit jaar niet mogelijk zijn zonder de hulp van de verenigingen, de sponsors en de mensen achter de schermen.
We danken hen van harte! Hopelijk tot in onze Heidebittent.


Het bestuur,
Vincent Moermans, Robin Walas, Xavier de Graaf, Toon Meyers, Siemen Reniers, Koen Van Doninck, William Driessen, Martijn Reggers, Lize Hayen, Marie Haenen, Jasper Jacobs, Anne De Jongh, Charlotte Perez en Michiel Vermote.


P.S. Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes voor de editie van dit jaar? Neem zeker een kijkje op onze website www.heidefeesten.be of volg op facebook en instagram!